Őszi heti vásár

November 9-én pénteken 10:00-11:00 között a Szent József Ház udvarán ismét az Élő Tisza termékeivel színesíthetjük az őszt, ízletes terményeik között szerepel sütőtök, sárga- és fehérhúsú batáta, száraz tarkabab, békési fehérbab, fokhagyma, őrölt pirospaprika. De itt vannak még az ősz elmaradhatatlan ízei is: szilva, szőlő, alma, birs, Alexander és Triumph körte, mely “téli Vilmos”-ként is ismert hosszú eltarthatósága miatt. A frissen préselt alma illetve körtelé superjuice vitaminban gazdag, pasztörizálás nélkül készül. A kínálat mélyalmos és “kapirgálós” tojással bővült.
Várva-várt jó hír, hogy füstölt áruval és friss tanyasi csirkével bővült a választék Lászlófi Attila jóvoltából!
Szabadtartású, tanyasi csirke is vásárolható. Nade mitől tanyasi egy csirke? – hús a mozgástól, a friss levegőtől, természetes tápláléktól és a lassú növekedéstől lesz finom és egészséges. Nincs antibiotikumozva, terménnyel és kukoricával nevelt állatok. Konyhakészen szállítjuk, darabolva vagy egészben, de minden esetben egyben tudjuk adni. Tehát arra nincs lehetőség, hogy csak a mellét vagy combját adjuk.
Aki a nyár ízeit készen vett a lekvárokkal, szörpökkel, savanyúságokkal, mártásokkal idézné vissza, annak jó szívvel ajánljuk a küngösi Szent Kinga Éléstára Szociális Szövetkezet termékeit! Nagyon ízletes, helyben termesztett és feldolgozott zöldségekből-gyümölcsökből készült termékek, melyek egy falu közösségének összefogását és tenni akarását dicsérik.