Civil egyesület is támogatja a kórházat

Újabb adomány érkezett a Szent Margit Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztályára. Most egy civil egyesület támogatásának köszönhetően szépülhet tovább az idős betegek közösségi tere, a társalgó helyiség.

A Békásmegyer-Ófaluban működő Boldog Salamon Kör civil egyesület Máté Sándor fémművész, az Uradalmi Sörmanufaktúra illetve helyi lakosok adományait összegyűjtve, és azt kiegészítve 100 ezer forinttal támogatta a Szent Margit Kórház Fejlesztéséért Alapítványt, ezzel is hozzájárulva az Intézmény Krónikus Belgyógyászati Osztályán a bútorok lecseréléséhez, korszerűsítéséhez.

Korábban a Gallaidesign Kft. csatlakozott a „Fogadj örökbe egy helyiséget” kezdeményezéshez, melynek keretén belül 200 ezer ft készpénzzel támogatta a Krónikus Belgyógyászati Osztály társalgó helyiségének megújítását. Így került lecserélésre az ülőgarnitúra, a kisbútorok, valamint a TV állvány is. A Boldog Salamon Kör adományát az Intézmény köszönettel fogadta. A felajánlás a társalgó helyiség további korszerűsítését teszi lehetővé, mely az itt ápolt idős betegek komfortosabb ellátását szolgálja.