Óbuda Napja

Május 4-én, vasárnap Ófaluban is színes programok várják az érdeklődőket. Az egész napos rendezvény 11 órakor ünnepi szentmisével veszi kezdetét a templom építésének 250. évfordulója alkalmából. A délután folyamán többek között idén is fellép a Kincső Néptáncegyüttes, vásári bábos-bohócok, este pedig a Pumpkins Trió ad koncertet az Iskola utcai színpadon. Délután a T-Art Alapítvány szervezésében kiállítás nyílik a Szent József Házban óbudai képzőművészek munkáiból, az utcán pedig vásárosok, kézművesek, ugrálóvár és a Schieszl Vendéglő kínálata várja az érdeklődőket.

Az április végén átadandó Templom utcai parkban focibajnokságot szervezünk 6-16 éves fiúknak. 4-5 fős csapatok, vagy egyéni játékosok jelentkezését várjuk, a meccsekre 12.00 és 14.00 óra között kerül sor. Jelentkezni az info@bekasmegyer-ofalu.hu címen lehet.

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen kiállnak a falu színpadára, hogy bemutassák tudásukat! Az előregisztráció elengedhetetlen, fellépési szándékát kérjük, írja meg április 20-ig e-mailben az info@bekasmegyer-ofalu.hu címre. A levélben közölje előadásának címét, jellegét és várható időtartamát.